TEKMED
Menu
  • Ana Sayfa
  • Haber
  • News
  • Duyuru
  • Projeler
  • Etkinlik
  • Dökümanlar
  • Trainers
  • Training
TEKMED
  • Ana Sayfa
  • Haber
  • News
  • Duyuru
  • Projeler
  • Etkinlik
  • Dökümanlar
  • Trainers
  • Training
Haber

TOKAT UYUŞTURUCU MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE ETME DERNEĞİ İİLE PROJE İŞBİRLİĞİ ARAŞTIRILDI

posted by Müslim KAÇMAZ
Eki 12, 2024 337 1 0
Share
TOKAT UYUŞTURUCU MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE ETME DERNEĞİ İİLE PROJE İŞBİRLİĞİ ARAŞTIRILDI

Global Vision Initiative, 2000 yılında Birleşik Krallık merkezli özel bir bağımsız şirket olarak kuruldu. Bütünsel bir küresel rönesansa kendini adamış ve Evrensel Paradigma değişimine doğru çalışan bir katalizör organizasyondur. Global Vision Initiative, bağımsız bir uluslararası İslami düşünce kuruluşudur ve düz bir ağ merkezli olarak faaliyet göstermektedir. Bugüne kadar Global Vision Initiative küresel bir çerçeve içinde bütünsel düşünce liderliği, teknoloji ve modernizasyona odaklanmıştır. Toplumda temel dönüşümü arayan uyumlu ortaklarla birlikte, iş dünyası, finans ve endüstriden oluşan bir “ağlar ağı” ve bir “iş birliği topluluğu” geliştirmektedir. Global Vision 2000 işbirlikçi bir modelde faaliyet göstermektedir ve dünya çapında bir dizi yenilikçi organizasyonla güçlü ittifaklar ve ortaklıklar kurmuştur. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada ülkelerinde başarılı eğitimler düzenlemektedir.

İngiltere’nin Manchester Şehrinde eğitimler düzenleyen kurumun eğitmenlerinden Usama Zafar ve Pakistan temsilcisi Maleehat Ashraf, Tokatlı kurumlar ile tanışmak ve ortak projeler geliştirmek için ziyarette bulundu.

Tokat Ekonomik Kalkınma ve Meslek Edindirme Derneği ve Global Vision Initiative tarafından düzenlenen “Eğitimi Geliştirme ve Otak Projeler Üretme” etkinliği kapsamında;

Tokat Ekonomik Kalkınma ve Meslek Edindirme Derneği (TEKMED) ile Global Vision Initiative’in, Tokat Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyaret, toplumsal sorunlara karşı el birliğiyle mücadele etme ruhunu canlandıran anlamlı bir buluşma oldu. Bu ziyaret, hem yerel hem de küresel ölçekte gençleri ve toplumu tehdit eden uyuşturucu bağımlılığı sorununa karşı nasıl bir yaklaşım sergilenmesi gerektiği üzerine fikir alışverişinde bulunmayı amaçladı.

Görüşme sırasında, TEKMED ve Global Vision Initiative temsilcileri, Tokat Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele Derneği’nin yerel düzeyde yaptığı çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldılar. Derneğin, bağımlılıkla mücadelede farkındalık yaratma, önleyici eğitimler düzenleme ve rehabilitasyon hizmetleri sunma alanındaki deneyimleri büyük ilgi uyandırdı. Bu alanda Tokat’ta yapılan çalışmaların önemini vurgulayan yetkililer, toplumun genç üyelerini uyuşturucu tehlikesinden uzak tutmak ve sağlıklı bir gelecek için desteklemek amacıyla çeşitli projeler geliştirilmesi gerektiğinin altını çizdiler.

Ziyaretin önemli noktalarından biri, uyuşturucu bağımlılığı ile mücadelede iş birliği yapılabilecek alanların belirlenmesiydi. Global Vision Initiative, dünya genelinde edindiği deneyimlerle bağımlılık sorununa karşı etkili stratejiler sunarken, TEKMED de yerel düzeyde toplumun ihtiyaçlarına yanıt veren eğitim programları ve sosyal projelerle katkıda bulunabileceğini belirtti. Gençlerin bu tür risklerden uzak tutulması için toplum temelli projeler geliştirmenin, gençleri eğiterek onların sosyal ve ekonomik kalkınmalarını desteklemenin önemi vurgulandı.

İlgili

Share

Previous

TOKAT VALİLİĞİ İLE GELECEKTEKİ PROJE İŞBİRLİĞİ DEĞERLENDİRİLDİ

Next

TOKAT TSO BAŞKANI İNGİLİZ EĞİTİMCİLERE TAVSİYELERDE BULUNDU

Recent Posts

  • UNITYSTREAM Projesi Kapsamında Tokatlı Gençlere Dijital Yetkinlik, Avrupa Değerleri ve Aktif Vatandaşlık Eğitimleri Verildi
    Haber
    UNITYSTREAM Projesi Kapsamında Tokatlı Gençlere Dijital Yetkinlik, Avrupa Değerleri ve Aktif Vatandaşlık Eğitimleri Verildi
    28 Temmuz 2026
  • UNITYSTREAM Projesi Kapsamında İrlanda’da Dijital Medya ve Hikâye Anlatıcılığı Eğitimi Gerçekleştirildi
    Haber
    UNITYSTREAM Projesi Kapsamında İrlanda’da Dijital Medya ve Hikâye Anlatıcılığı Eğitimi Gerçekleştirildi
    28 Temmuz 2026
  • TEKMED Temsilcileri İrlanda’da “European Identity and Digital Media” Eğitim Programına Katıldı
    Haber
    TEKMED Temsilcileri İrlanda’da “European Identity and Digital Media” Eğitim Programına Katıldı
    28 Temmuz 2026
  • TEKMED, Erasmus+ UNITYSTREAM Projesinde Avrupa Ortaklarıyla Birlikte Yer Alıyor
    Haber, Projeler
    TEKMED, Erasmus+ UNITYSTREAM Projesinde Avrupa Ortaklarıyla Birlikte Yer Alıyor
    28 Temmuz 2026
  • TEKMED’den Durmuş Yıldız’a Emeklilik Veda Programı ve Teşekkür Plaketi
    Haber
    TEKMED’den Durmuş Yıldız’a Emeklilik Veda Programı ve Teşekkür Plaketi
    28 Temmuz 2026

Arşivler

  • Temmuz 2026
  • Ağustos 2025
  • Temmuz 2025
  • Haziran 2025
  • Nisan 2025
  • Şubat 2025
  • Ekim 2024
  • Kasım 2023
  • Temmuz 2023
  • Mayıs 2023
  • Ekim 2022
  • Ağustos 2022
  • Temmuz 2022
  • Haziran 2022
  • Nisan 2022
  • Ekim 2021
  • Temmuz 2021
  • Haziran 2021
  • Mayıs 2021
  • Nisan 2021
  • Mart 2021
  • Şubat 2021
  • Ocak 2021
  • Aralık 2020
  • Ekim 2020
  • Temmuz 2020
  • Haziran 2020
  • Mayıs 2020
  • Nisan 2020
  • Mart 2020

You Might Also Like

Haber
Eki 5, 2024

TOKAT HİZMETİÇİ EĞİTİMENSTİTÜSÜ İNGİLTEREDEN GELEN EĞİTMENLER TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ

Global Vision 2000 Global Vision 2000, 2000 yılında Birleşik Krallık merkezli özel bir bağımsız şirket olarak...

Read More
2 0
Haber
Tem 20, 2023

Paksumatik

Yeşil Girişimcilik Ateşi (SGE – Spark of Green Entrepreneurship) Projesi Türkiye’den Tokat Ekonomik...

Read More
0 0

Leave a Comment Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Copyrights © 2020 TEKMED - Tokat Ekonomik Kalkınma ve Meslek Edindirme Derneği
Back top