TEKMED
Menu
  • Ana Sayfa
  • Haber
  • News
  • Duyuru
  • Projeler
  • Etkinlik
  • Dökümanlar
  • Trainers
  • Training
TEKMED
  • Ana Sayfa
  • Haber
  • News
  • Duyuru
  • Projeler
  • Etkinlik
  • Dökümanlar
  • Trainers
  • Training
Haber

TOKAT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCISI ABDULLAH GÜRBÜZ İNGİLİZ MİSAFİRLERİMİZE TUBİTAK FUARINI GEZDİRDİ

posted by Müslim KAÇMAZ
Eki 12, 2024 95 1 0
Share
TOKAT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCISI ABDULLAH GÜRBÜZ İNGİLİZ MİSAFİRLERİMİZE TUBİTAK FUARINI GEZDİRDİ

Global Vision Initiative, 2000 yılında Birleşik Krallık merkezli özel bir bağımsız şirket olarak kuruldu. Bütünsel bir küresel rönesansa kendini adamış ve Evrensel Paradigma değişimine doğru çalışan bir katalizör organizasyondur. Global Vision Initiative, bağımsız bir uluslararası İslami düşünce kuruluşudur ve düz bir ağ merkezli olarak faaliyet göstermektedir. Bugüne kadar Global Vision Initiative küresel bir çerçeve içinde bütünsel düşünce liderliği, teknoloji ve modernizasyona odaklanmıştır. Toplumda temel dönüşümü arayan uyumlu ortaklarla birlikte, iş dünyası, finans ve endüstriden oluşan bir “ağlar ağı” ve bir “iş birliği topluluğu” geliştirmektedir. Global Vision 2000 işbirlikçi bir modelde faaliyet göstermektedir ve dünya çapında bir dizi yenilikçi organizasyonla güçlü ittifaklar ve ortaklıklar kurmuştur. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada ülkelerinde başarılı eğitimler düzenlemektedir.

İngiltere’nin Manchester Şehrinde eğitimler düzenleyen kurumun eğitmenlerinden Usama Zafar ve Pakistan temsilcisi Maleehat Ashraf, Tokatlı kurumlar ile tanışmak ve ortak projeler geliştirmek için ziyarette bulundu.

Tokat Ekonomik Kalkınma ve Meslek Edindirme Derneği ve Global Vision Initiative tarafından düzenlenen “Eğitimi Geliştirme ve Otak Projeler Üretme” etkinliği kapsamında;

TÜBİTAK destekli Bilim Fuarı, Tokat’ta gençlerin bilimsel yaratıcılıklarını sergilediği dinamik bir etkinlik oldu. Fuarda Tokat Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Gürbüz ile birlikte yapılan gezinti, etkinliğin zenginliğini daha derinden hissetmemize olanak tanıdı. Abdullah Gürbüz ile fuar alanını gezerken, projelerin çeşitliliği ve gençlerin bilimsel keşiflere olan ilgisi üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Öğrencilerin projelerine büyük bir ilgiyle yaklaşan Gürbüz, gençlerin bilime olan tutkularının Tokat’ın eğitimdeki gücünü yansıttığını belirtti. Özellikle STEM alanlarına yönelik projeleri dikkatle inceledik ve öğrencilerin bilimsel düşünme becerilerini nasıl geliştirdiklerini gözlemleme fırsatı bulduk. Her standı ziyaret ederken, Gürbüz, gençlerin projelerinin ardındaki fikirleri dinleyip, onlara cesaret verici sözlerle destek oldu. Projelerin birçoğunda öğrencilerin çevresel sorunlara, enerji verimliliğine ve yenilikçi çözümlere odaklandığını görmek, Gürbüz’ün fuarın eğitim açısından taşıdığı değeri vurgulamasına neden oldu.

İlgili

Share

Previous

TOKAT KENT KONSEYİ BAŞKANI İNGİLİZ TEMSİLCİLERİ KABUL ETTİ

Next

YEŞİLIRMAK MTAL MÜDÜRÜ SAYIN ÇABUKLA İNGİLİZ MİSAFİRLER GÖRÜŞTÜ

Recent Posts

  • Türkiye Eğitimleri Animasyon Video Yapmak ve Gölge Oyunu
    Haber
    Türkiye Eğitimleri Animasyon Video Yapmak ve Gölge Oyunu
    12 Nisan 2025
  • Gençler ile Yoga Eksersizleri
    Haber
    Gençler ile Yoga Eksersizleri
    12 Nisan 2025
  • YOGA EGZERSİZLERİ
    Haber
    YOGA EGZERSİZLERİ
    12 Nisan 2025
  • DİJİTAL VATANDAŞLIK, SİBER TACİZ VE ÇEVRİMİÇİ ŞİDDET
    Haber
    DİJİTAL VATANDAŞLIK, SİBER TACİZ VE ÇEVRİMİÇİ ŞİDDET
    12 Nisan 2025
  • FORUM THEATER
    News
    FORUM THEATER
    12 Nisan 2025

Arşivler

  • Nisan 2025
  • Şubat 2025
  • Ekim 2024
  • Kasım 2023
  • Temmuz 2023
  • Mayıs 2023
  • Ekim 2022
  • Ağustos 2022
  • Temmuz 2022
  • Haziran 2022
  • Nisan 2022
  • Ekim 2021
  • Temmuz 2021
  • Haziran 2021
  • Mayıs 2021
  • Nisan 2021
  • Mart 2021
  • Şubat 2021
  • Ocak 2021
  • Aralık 2020
  • Ekim 2020
  • Temmuz 2020
  • Haziran 2020
  • Mayıs 2020
  • Nisan 2020
  • Mart 2020

You Might Also Like

Haber
Şub 15, 2021

MEDİA LITERACY EXPLORER PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI

Media Literacy Explorers, KA 205 Gençlik, Stratejik ortaklıklar, İyi uygulamaların değişimidir. Proje Başlangıç...

Read More
0 0
Haber
Haz 28, 2022

GİRİŞİMCİLİĞİN KÜLTÜREL LABARATUVARLARI PROJESİ İTALYA

𝗧𝗖 “𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹 𝗟𝗮𝗯𝗼𝗿𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝗲𝘀 𝗼𝗳 𝗘𝗻𝘁𝗲𝗿𝗽𝗿𝗶𝘀𝗲 (𝗖𝗟𝗢𝗘)” 𝗣𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁 𝗡. 2019-2-𝗜𝗧03-𝗞𝗔105-016670 𝗳𝘂𝗻𝗱𝗲𝗱 𝗯𝘆 𝘁𝗵𝗲 𝗘+ @𝗜𝗹...

Read More
1 0

Leave a Comment Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Copyrights © 2020 TEKMED - Tokat Ekonomik Kalkınma ve Meslek Edindirme Derneği
Back top