TEKMED
Menu
  • Ana Sayfa
  • Haber
  • News
  • Duyuru
  • Projeler
  • Etkinlik
  • Dökümanlar
  • Trainers
  • Training
TEKMED
  • Ana Sayfa
  • Haber
  • News
  • Duyuru
  • Projeler
  • Etkinlik
  • Dökümanlar
  • Trainers
  • Training
Haber

TOKAT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ TUBİTAK FUARI İNGİLİZ MİSAFİRLERİMİZCE GEZİLDİ

posted by Müslim KAÇMAZ
Eki 12, 2024 206 1 0
Share
TOKAT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ TUBİTAK FUARI İNGİLİZ MİSAFİRLERİMİZCE GEZİLDİ

Global Vision Initiative, 2000 yılında Birleşik Krallık merkezli özel bir bağımsız şirket olarak kuruldu. Bütünsel bir küresel rönesansa kendini adamış ve Evrensel Paradigma değişimine doğru çalışan bir katalizör organizasyondur. Global Vision Initiative, bağımsız bir uluslararası İslami düşünce kuruluşudur ve düz bir ağ merkezli olarak faaliyet göstermektedir. Bugüne kadar Global Vision Initiative küresel bir çerçeve içinde bütünsel düşünce liderliği, teknoloji ve modernizasyona odaklanmıştır. Toplumda temel dönüşümü arayan uyumlu ortaklarla birlikte, iş dünyası, finans ve endüstriden oluşan bir “ağlar ağı” ve bir “iş birliği topluluğu” geliştirmektedir. Global Vision 2000 işbirlikçi bir modelde faaliyet göstermektedir ve dünya çapında bir dizi yenilikçi organizasyonla güçlü ittifaklar ve ortaklıklar kurmuştur. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada ülkelerinde başarılı eğitimler düzenlemektedir.

İngiltere’nin Manchester Şehrinde eğitimler düzenleyen kurumun eğitmenlerinden Usama Zafar ve Pakistan temsilcisi Maleehat Ashraf, Tokatlı kurumlar ile tanışmak ve ortak projeler geliştirmek için ziyarette bulundu.

Tokat Ekonomik Kalkınma ve Meslek Edindirme Derneği ve Global Vision Initiative tarafından düzenlenen “Eğitimi Geliştirme ve Otak Projeler Üretme” etkinliği kapsamında;

Tokat Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen TÜBİTAK destekli Bilim Fuarı, yerel öğrencilerin bilimsel projelerini sergileme fırsatı bulduğu önemli bir etkinlik olarak dikkat çekti. Global Vision Initiative temsilcileri, fuar boyunca sergilenen projeleri yakından inceledi ve gençlerin yaratıcılıklarını ortaya koyma biçimlerinden etkilendiklerini belirtti.

Ziyaretleri sırasında Global Vision temsilcileri, öğrencilerin bilimsel düşünme becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra, STEM (bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik) alanındaki bilgi ve becerilerini artırmalarının önemine vurgu yaptılar. Öğrencilerin projeleriyle geleceğin bilim insanları ve mühendisleri olma yolunda attıkları adımların büyük bir memnuniyetle karşılandığını ifade ettiler.

Ayrıca, Global Vision temsilcileri, bu tür etkinliklerin gençlerin özgüvenlerini artırdığı ve onlara uluslararası alanda da kendilerini ifade edebilmeleri için ilham verdiği konusunda görüş birliğine vardılar. Tokat’taki eğitim faaliyetlerinin desteklenmesi ve bu tür bilim fuarlarının devam etmesi gerektiğinin altını çizerek, yerel yönetimle iş birliği yaparak gençlerin bilim ve teknolojiye olan ilgilerini artırma çabalarının önemini vurguladılar.

Global Vision Initiative temsilcileri, fuar boyunca öğrencilere çeşitli projeleri hakkında sorular sorarak, onların fikirlerini desteklediklerini ve bilimsel çalışmaların teşvik edilmesi için her zaman yanlarında olacaklarını belirttiler. Bu ziyaret, Tokat’ta bilime ve eğitime olan bağlılığı pekiştirirken, gençlerin yaratıcılıklarını destekleme konusunda önemli bir motivasyon kaynağı oldu.

İlgili

Share

Previous

YEŞİLIRMAK MTAL MÜDÜRÜ SAYIN ÇABUKLA İNGİLİZ MİSAFİRLER GÖRÜŞTÜ

Next

MEHMET ÖZER MÜHENDİSLİK İLE GÖRÜŞME YAPILDI

Recent Posts

  • YOUTH IN CLIMATE ACTION
    Projeler
    YOUTH IN CLIMATE ACTION
    28 Ağustos 2025
  • “Youth in Climate Action” Projesi Tamamlandı: Gençler İklim İçin Liderlik Rolü Üstlendi
    Haber
    “Youth in Climate Action” Projesi Tamamlandı: Gençler İklim İçin Liderlik Rolü Üstlendi
    28 Ağustos 2025
  • Tokatlı Gençler Avrupa’da İklim İçin Seslerini Yükseltti
    Haber
    Tokatlı Gençler Avrupa’da İklim İçin Seslerini Yükseltti
    28 Ağustos 2025
  • Yerel Etkinlikler ve Toplumsal Etki
    Haber
    Yerel Etkinlikler ve Toplumsal Etki
    28 Ağustos 2025
  • Uluslararası İşbirliği ve Gelecek Planları
    Haber
    Uluslararası İşbirliği ve Gelecek Planları
    28 Ağustos 2025

Arşivler

  • Ağustos 2025
  • Temmuz 2025
  • Haziran 2025
  • Nisan 2025
  • Şubat 2025
  • Ekim 2024
  • Kasım 2023
  • Temmuz 2023
  • Mayıs 2023
  • Ekim 2022
  • Ağustos 2022
  • Temmuz 2022
  • Haziran 2022
  • Nisan 2022
  • Ekim 2021
  • Temmuz 2021
  • Haziran 2021
  • Mayıs 2021
  • Nisan 2021
  • Mart 2021
  • Şubat 2021
  • Ocak 2021
  • Aralık 2020
  • Ekim 2020
  • Temmuz 2020
  • Haziran 2020
  • Mayıs 2020
  • Nisan 2020
  • Mart 2020

You Might Also Like

Haber
Tem 20, 2023

Yeşil Girişimciliğe Verilen Destek Artıyor

Yeşil Girişimcilik Ateşi (SGE – Spark of Green Entrepreneurship) Projesi Türkiye’den Tokat Ekonomik...

Read More
0 0
Haber
Eki 14, 2020

FUNNY TALES FROM EUROSPACE

2019-3-PL01-KA105-077733 Numaralı Erasmus+ projessinin bütçesi 18,210.00 €. Proje koordinatörü Polonya’dan FUNDACJA...

Read More
0 0

Leave a Comment Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Copyrights © 2020 TEKMED - Tokat Ekonomik Kalkınma ve Meslek Edindirme Derneği
Back top